:

Heeft Ronaldo een jacht?

Inhoudsopgave:

 1. Heeft Ronaldo een jacht?
 2. Welke auto heeft Ronaldo gekocht?
 3. Hoeveel is Ronaldo gekocht?
 4. Wat deed Ronaldo?
 5. Heeft Ronaldo een Bugatti?
 6. Wie heeft meer geld Messi of Ronaldo?
 7. Wie heeft de duurste auto ter wereld?
 8. Hoeveel Bugattis heeft Ronaldo?
 9. Wat krijgt Ronaldo bij Al-Nassr?
 10. Wat is de duurste voetbal transfer?
 11. Wat is beter Ronaldo of Messi?
 12. Wie is de beter Messi of Ronaldo?
 13. Wie is de rijkste voetballer van de wereld?
 14. Wie is de rijkste voetbal speler?
 15. Wie is de rijkste sportman ter wereld?

Heeft Ronaldo een jacht?

Ronaldo is namelijk de trotse eigenaar van een Azimut Grande. Een speeltje met een kostprijs van zo'n 6,5 miljoen euro. Een superjacht van 27 meter lang, met onder anderen vijf cabines, zes badkamers, een luxueuze keuken, een gigantische lounge en een eetkamer.

Welke auto heeft Ronaldo gekocht?

De nieuwe Bugatti Chiron is al even bestelbaar, maar Ronaldo ging toch voor de Veyron. Dit jaar kocht de voetballer zijn zestiencilinderige hypercruiser.

Hoeveel is Ronaldo gekocht?

Het megabod komt namelijk uit Saoedi-Arabië, meldt het Portugese CNN. Het hele bedrag om Ronaldo te verleiden met een overstap naar het Midden-Oosten is 300 miljoen euro.

Wat deed Ronaldo?

hij heeft de meeste Ballon d'ors voor een Europese speler gewonnen. Hij heeft in zijn carrière 32 trofeeën gewonnen, waaronder zeven landstitels, vijf UEFA Champions Leagues, een UEFA Europese Kampioenschap en de UEFA Nations League.

Heeft Ronaldo een Bugatti?

De auto waarom het gaat is een Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse. De bolide van Cristiano Ronaldo heeft een 8,0-liter W16 met vier turbo's die goed is voor 1200 pk. De topsnelheid bedraagt zo'n 410 kilometer per uur, al is de auto begrensd op 375 kilometer per uur.

Wie heeft meer geld Messi of Ronaldo?

Volgens Forbes was Messi vorig jaar de best betaalde atleet met een brutowinst van 121 miljoen euro. Terwijl zijn aartsrivaal Ronaldo derde staat achter Messi en NBA-superster LeBron James - 113 miljoen euro - en 107 miljoen euro.

Wie heeft de duurste auto ter wereld?

Cristiano Ronaldo bezit volgens Britse en Italiaanse media de duurste auto ter wereld. Niet zomaar een luxe-auto. Want van de wagen, La Voiture Noire, is maar één exemplaar gemaakt. En die kost 11 miljoen euro.

Hoeveel Bugattis heeft Ronaldo?

“Omdat er maar tien stuks zijn, is deze sculpturale schoonheid een kunstwerk”, luidt het promopraatje van Bugatti. Vlak voor hij in 2020 in quarantaine ging, zou hij die bestelling in Frankrijk geplaatst hebben.

Wat krijgt Ronaldo bij Al-Nassr?

Cristiano Ronaldo vervolgt loopbaan in Saudi-Arabië en krijgt 70 miljoen per jaar. Cristiano Ronaldo vervolgt zijn loopbaan bij het Saudische Al-Nassr. De vijfvoudig voetballer van het jaar heeft een contract getekend tot de zomer van 2025.

Wat is de duurste voetbal transfer?

Top 50 transfers internationaal

Nr.Naam spelerEuro (mln.)
1Neymar222,0
2Kylian Mbappé180,0
3Philippe Coutinho145,0
4Ousmane Dembélé138,0

Wat is beter Ronaldo of Messi?

Terwijl Ronaldo momenteel meer doelpunten op zijn naam heeft staan, heeft Messi de voorsprong op het scorende aspect. Met een hoger seizoensgemiddelde (37,9 tegen 35) en een maximum van 73 doelpunten in 2011/12, hoewel zijn gemiddelde daalde na een teleurstellend eerste seizoen bij Paris Saint-Germain in 2021/22.

Wie is de beter Messi of Ronaldo?

Media, trainers en medespelers bevestigden dinsdagavond dat Messi voor hen nu definitief de beste voetballer ooit is. Morgan sluit echter niet aan in de polonaise. De Engelse journalist, die onlangs nog een groot interview had met Ronaldo, zet de Portugees nog altijd op plek één.

Wie is de rijkste voetballer van de wereld?

Faiq Bolkiah - zoon van de prins van Brunei - met een geschatte waarde van 18,7 miljard euro, is een klasse apart en de rijkste voetballer ter wereld. De rechtsbuiten van het nationale team van Brunei behoort tot één van de rijkste families ter wereld.

Wie is de rijkste voetbal speler?

1. Faiq Bolkiah – 20 miljard euro. Faiq Bolkiah heeft zijn fortuin (een vermogen van 20 miljard euro) niet gemaakt door de hele wereld te verbazen met zijn voetbaltalent. Maar de huidige kapitein van de Bruneise nationale ploeg kan zeker een aardig potje ballen, getuige zijn passage bij de jeugd van Chelsea.

Wie is de rijkste sportman ter wereld?

In mei bracht Forbes al de lijst met meest verdienende mannelijke sporters uit. Daarin stond Lionel Messi bovenaan, met 122 miljoen euro.