:

Welke bondscoach verdient het meest?

Inhoudsopgave:

 1. Welke bondscoach verdient het meest?
 2. Wat verdient bondscoach Oranje?
 3. Wat is het vermogen van Ronald Koeman?
 4. Wie is de assistent trainer van Ronald Koeman?
 5. Wie is de best betaalde voetballer van Nederland?
 6. Welke eredivisie speler verdient het meest?
 7. Wat verdient een jeugdtrainer bij PSV?
 8. Wat verdient jeugdtrainer PSV?
 9. Wat is het vermogen van Messi?
 10. Hoe rijk is Barcelona?
 11. Waar woont Tim Koeman?
 12. Wat is er aan de hand met Erwin Koeman?
 13. Wie is de duurste Nederlandse speler?
 14. Wie is de rijkste sportman ter wereld?
 15. Wie is de rijkste speler?

Welke bondscoach verdient het meest?

Hansi Flick, de keuzeheer van de Duitsers, krijgt op jaarbasis het meeste betaald: zo'n 6,5 miljoen euro. Gareth Southgate krijgt 5,8 miljoen euro per jaar op de rekening bijgeschreven, Didier Deschamps toucheert 3,8 miljoen euro per twaalf maanden en de Braziliaanse bondscoach Tite verdient 3,6 miljoen euro per jaar.

Wat verdient bondscoach Oranje?

Van Gaal begon in augustus 2021 aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Volgens een onderzoek van Finance Football verdiende hij jaarlijks zo'n 2.9 miljoen euro per jaar, waarmee hij één van de vijf best betaalde bondscoaches is geweest die op het WK actief was.

Wat is het vermogen van Ronald Koeman?

Vlak voordat Ronald Koeman naar de Catalaanse club vertrok raamde Quote zijn vermogen voorzichtig op €35 miljoen. Een bedrag dat hij in zijn lange voetballoopbaans als speler en later als trainer bij elkaar sprokkelde.

Wie is de assistent trainer van Ronald Koeman?

Ronald Koeman blij met Sipke Hulshoff als assistent bij het Nederlands elftal. 'Ik zoek trainers die me aanvullen' Ronald Koeman kijkt uit naar de samenwerking met Sipke Hulshoff, zo vertelde hij maandagmiddag toen hij werd gepresenteerd als bondscoach van het Nederlands elftal.

Wie is de best betaalde voetballer van Nederland?

1. Frenkie de Jong - 18 miljoen euro per jaar (Barcelona) Over Frenkie de Jong is veel te doen geweest in de zomerse transferperiode van 2022. Barcelona wilde hem koste wat kost kwijt, om zijn hoge salaris niet te hoeven betalen.

Welke eredivisie speler verdient het meest?

Wie verdient het hoogste salaris in de Eredivisie? Sinds het seizoen 2022/23 is Steven Bergwijn de grootverdiener in de Eredivisie. Naar verluidt strijkt de aanvaller van Ajax ongeveer 4,6 miljoen euro op jaarbasis op.

Wat verdient een jeugdtrainer bij PSV?

Voor Hoofden Opleiding ligt dit gemiddeld op een kleine €4.000 per maand, op basis van 0,8 FTE. Een trainer van Onder 19 verdient gemiddeld, op basis van 0,7 FTE, rond de €2.500 bruto per maand. Voor een trainer van Onder 15 ligt dit al een stuk lager, met ongeveer €1.500 bruto per maand op basis van 0,6 FTE.

Wat verdient jeugdtrainer PSV?

Met ingang van trad Stefan Maletic (Maletic) voor bepaalde tijd voor de duur van twee jaar in dienst bij PSV N.V. (PSV) in de functie van jeugdtrainer tegen een bruto jaarsalaris van EUR 30.500 ex emolumenten.

Wat is het vermogen van Messi?

Messi behoort al jaren tot de best betaalde voetballers ter wereld. Wanneer zijn contract in het Camp Nou op afloopt, heeft hij er zeventien jaar in het eerste elftal van Barcelona opzitten. Tegen die tijd heeft hij ongeveer 740 miljoen euro verdiend.

Hoe rijk is Barcelona?

Overzicht: De 20 rijkste voetbalclubs ter wereld

PositieClubOmzet (in miljoenen euro's)
1Manchester City644,9
2Real Madrid640,7
3Bayern München611,4
4FC Barcelona582,1

Waar woont Tim Koeman?

Het huidige appartement van de familie Koeman is in dezelfde wijk als waar Tim opgroeide: Pedralbes. Een lommerrijk gebied, met fraaie villa's. Dicht in de buurt ook van het stadion van FC Barcelona, Camp Nou.

Wat is er aan de hand met Erwin Koeman?

Erwin stapte om gezondheidsredenen op bij het Israëlische Beitar Jeruzalem. “Ik heb in 2020 natuurlijk een openhartoperatie ondergaan. Ik voelde dat het voor mijn gezondheid beter was om geen club meer te leiden, hoewel er niet acuut iets aan de hand was.

Wie is de duurste Nederlandse speler?

Virgil van Dijk naar Liverpool Liverpool maakte een bedrag van 84,4 miljoen euro over aan Southampton.

Wie is de rijkste sportman ter wereld?

In mei bracht Forbes al de lijst met meest verdienende mannelijke sporters uit. Daarin stond Lionel Messi bovenaan, met 122 miljoen euro.

Wie is de rijkste speler?

De rijkste voetballer ter wereld is een 24-jarige spits. Ondanks dat hij vijf seizoenen als professional heeft voltooid, moet hij zijn eerste clubdoelpunt nog scoren. Faiq Bolkiah is een lid van de koninklijke familie van Brunei, een klein eiland in Zuidoost-Azië met enorme olie- en aardgasreserves.