:

Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?
 2. Welke bedrijven heeft Cristiano Ronaldo?
 3. Wat voor auto heeft Cristiano Ronaldo?
 4. Waar zit Ronaldo in?
 5. Wie is er rijker Messi of Ronaldo?
 6. Wat is de rijkste voetballer?
 7. Heeft Ronaldo een boot?
 8. Wat verdient Ronaldo met Nike?
 9. Wie heeft de duurste auto ter wereld?
 10. Hoeveel Bugattis heeft Ronaldo?
 11. Wie heeft er meer prijzen Messi of Ronaldo?
 12. Wie heeft er meer goals Messi of Ronaldo?
 13. Wie is de duurste speler van de wereld?
 14. Wie is de rijkste man van heel Nederland?
 15. Heeft Ronaldo een eigen vliegtuig?

Wat is het vermogen van Cristiano Ronaldo?

De huidige transferwaarde van Cristiano Ronaldo ligt tussen €15.8M en €26.4M. Zijn laatste transfer was van naar Al-Nassr in 2023.

Welke bedrijven heeft Cristiano Ronaldo?

De Portugese superster is verbonden aan een groot aantal multinationals: Nike, Herbalife, MTG en Unilever brengen het meeste geld in het laatje. Vooral zijn samenwerking met Nike heeft hem geen windeieren gelegd. Jaarlijks sponsort het Amerikaanse bedrijf hem voor ruim zeventien miljoen euro.

Wat voor auto heeft Cristiano Ronaldo?

De auto waarom het gaat is een Bugatti Veyron Gran Sport Vitesse. De bolide van Cristiano Ronaldo heeft een 8,0-liter W16 met vier turbo's die goed is voor 1200 pk. De topsnelheid bedraagt zo'n 410 kilometer per uur, al is de auto begrensd op 375 kilometer per uur.

Waar zit Ronaldo in?

Op 27 augustus 2021 kondigde Manchester United de terugkeer van Ronaldo aan.

Wie is er rijker Messi of Ronaldo?

Volgens Forbes was Messi vorig jaar de best betaalde atleet met een brutowinst van 121 miljoen euro. Terwijl zijn aartsrivaal Ronaldo derde staat achter Messi en NBA-superster LeBron James - 113 miljoen euro - en 107 miljoen euro.

Wat is de rijkste voetballer?

De rijkste voetballer ter wereld is een 24-jarige spits. Ondanks dat hij vijf seizoenen als professional heeft voltooid, moet hij zijn eerste clubdoelpunt nog scoren. Faiq Bolkiah is een lid van de koninklijke familie van Brunei, een klein eiland in Zuidoost-Azië met enorme olie- en aardgasreserves.

Heeft Ronaldo een boot?

Ronaldo is namelijk de trotse eigenaar van een Azimut Grande. Een speeltje met een kostprijs van zo'n 6,5 miljoen euro. Een superjacht van 27 meter lang, met onder anderen vijf cabines, zes badkamers, een luxueuze keuken, een gigantische lounge en een eetkamer.

Wat verdient Ronaldo met Nike?

Cristiano Ronaldo tekent levenslang contract bij Nike van 1 miljard dollar.

Wie heeft de duurste auto ter wereld?

Cristiano Ronaldo bezit volgens Britse en Italiaanse media de duurste auto ter wereld. Niet zomaar een luxe-auto. Want van de wagen, La Voiture Noire, is maar één exemplaar gemaakt. En die kost 11 miljoen euro.

Hoeveel Bugattis heeft Ronaldo?

“Omdat er maar tien stuks zijn, is deze sculpturale schoonheid een kunstwerk”, luidt het promopraatje van Bugatti. Vlak voor hij in 2020 in quarantaine ging, zou hij die bestelling in Frankrijk geplaatst hebben.

Wie heeft er meer prijzen Messi of Ronaldo?

Messi won meer Ballon d'Ors dan Ronaldo, toen hij alweer zijn zevende won in 2021. Ronaldo kan wijzen op meer FIFA's 'The Best'-awards en is meermaals gekroond tot UEFA-Speler van het Jaar, maar Messi heeft vaker de Speler van het Jaar in de competitie gewonnen.

Wie heeft er meer goals Messi of Ronaldo?

Ranglijst

#SpelerDoelp.
1Josef Bican950
2Cristiano Ronaldo852
3Lionel Messi831
4Ferenc Puskás806

Wie is de duurste speler van de wereld?

Top 50 transfers internationaal

Nr.Naam spelerEuro (mln.)
1Neymar222,0
2Kylian Mbappé180,0
3Philippe Coutinho145,0
4Ousmane Dembélé138,0

Wie is de rijkste man van heel Nederland?

Bovenaan die lijst staat de familie Brenninkmeijer, bekend van kledingwinkelketen C&A, die goed is voor 24 miljard euro.

Heeft Ronaldo een eigen vliegtuig?

Cristiano Ronaldo: Gulfstream G200 (15 miljoen euro) CR7 is wél eigenaar van zijn privéjet, waar hij in 2015 naar verluidt 20 miljoen euro voor neertelde. Er zijn maar 250 exemplaren van gemaakt.