:

Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?

Inhoudsopgave:

  1. Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?
  2. Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?
  3. Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?
  4. Wie is Leonie Kragt?
  5. Heeft Peter R. de Vries een partner?
  6. Was PR De Vries getrouwd?
  7. Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?
  8. Wat voor werk doet Kelly de Vries?
  9. Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?

Wie is huidige vriendin Peter R. de Vries?

Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, heeft een boek geschreven over haar leven samen met de vorig jaar vermoorde misdaadjournalist. Het boek 'Mijn grote liefde' ligt vanaf 15 november in de winkels. In cache

Hoe oud vriendin Peter R. de Vries?

Kees van der Spek (58) vindt het niet 'heel fris' dat Tahmina Akefi (39), de vriendin van Peter R. de Vries, sinds zijn dood opeens op de voorgrond treedt. De misdaadjournalist denkt dat ze hun relatie groter maakt dan het was, zo vertelt hij in de podcast 'De Geboden van Slagter en Dresselhuys'.

Wie is al 6 jaar de vriendin van Peter R. de Vries?

Nederland leerde zondagavond de geheime vriendin van Peter R. de Vries (64) kennen, met wie hij al zes jaar discreet samenleefde. Voor het eerst besliste Tahmina Akefi – een succesvol auteur en presentatrice bij TV Rijnmond – om openlijk uit te komen als “de partner van”.

Wie is Leonie Kragt?

Leonie Reinders-Kragt - Eindredacteur Audio KRO-NCRV (NPO Radio 2) - KRO-NCRV | LinkedIn.

Heeft Peter R. de Vries een partner?

De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013. De auteur en journalist Tahmina Akefi meldt dat zij van 2015 tot zijn overlijden een relatie met De Vries had.

Was PR De Vries getrouwd?

Persoonlijk leven De Vries was 35 jaar getrouwd en kreeg met zijn echtgenote twee kinderen, een dochter en een zoon. Hij scheidde in 2013.

Wie is de eerste vrouw van Peter R. de Vries?

Na maanden van werk heeft Jacqueline de Vries woensdag haar schilderij onthuld met daarop het portret van Peter R. de Vries. De kunstenares wilde haar voormalige echtgenoot „liefdevol, trots en nieuwsgierig” op het doek zetten.

Wat voor werk doet Kelly de Vries?

Kelly de Vries is de nieuwe directeur van de Peter R. de Vries Foundation, voorheen Stichting De Gouden Tip. Na het overlijden van haar vader, Peter R. de Vries, nam Kelly het voorzitterschap op zich. Nu is ze dus directeur.

Wie is de moeder van Roy en Kelly de Vries?

Jacqueline de Vries was 35 jaar lang de vrouw van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Als eerbetoon aan Peter maakte ze een prachtig portret van hem dat ze woensdag onthulde in RTL Boulevard. Jacqueline en Peter trouwden in de jaren 80. Samen kregen ze dochter Kelly en zoon Royce.