:

Wie is de dikste man ter wereld?

Inhoudsopgave:

 1. Wie is de dikste man ter wereld?
 2. Wie is de dikste man in Nederland?
 3. Wat is de dikste kind ter wereld?
 4. Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?
 5. Wie is de dikste vrouw van Nederland?
 6. Hoe zwaar is het dikste kind?
 7. Welk land heeft dikste mensen?
 8. Hoe zwaar is de zwaarste man?
 9. Hoe zwaar is de zwaarste vrouw van Nederland?
 10. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?
 11. Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?
 12. Hoe zwaar is de lichtste mens?
 13. Wat is de zwaarste baby ooit?
 14. Welk land minste overgewicht?
 15. Wat is de hoogste BMI ooit?

Wie is de dikste man ter wereld?

De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek.

Wie is de dikste man in Nederland?

De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram.

Wat is de dikste kind ter wereld?

De jongen uit Indonesië woog op 10-jarige leeftijd bijna 200 kilo en werd vanaf toen de 'dikste jongen van de wereld' genoemd. Er moest heel snel iets gebeuren, anders zou Arya het niet overleven. Bij de geboorte was er niets aan de hand met Arya. De jongen woog 3,8 kilogram en was kerngezond.

Hoe zwaar is de zwaarste vrouw?

De 36-jarige Eman Ahmed weegt volgens haar familie 500 kilo. Daarmee zou ze de zwaarste vrouw ter wereld zijn. Volgens het Guinness Book of Records is een Amerikaanse vrouw die 292 kilo weegt, het zwaarst.

Wie is de dikste vrouw van Nederland?

De Tienhovense Manon Smits (49) was er helemaal klaar mee. Ze is haar kinderen eeuwig dankbaar dat ze haar opgaven voor hetv RTL 4-programma Obese.

Hoe zwaar is het dikste kind?

192 kilogram woog Arya Permana op z'n zwaarst. De jongen uit Java in Indonesië sloeg dagelijks een zestal pakjes noedels, gebraden kip en een sloot frisdrank achterover. Als 10-jarige was hij zo obees dat Arya zich in een zwembad moest wassen, omdat een douchecel te klein geworden was.

Welk land heeft dikste mensen?

DEN HAAG - Het is een wereldrecord waar de 14.000 inwoners van Nauru niet blij mee zijn. Het ministaatje in het midden van de Stille Zuidzee, heeft procentueel de meeste dikke mensen van de wereld. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Hoe zwaar is de zwaarste man?

Jon Brower Minnoch (Bainbridge Island, Verenigde Staten, 29 september 1941 – Seattle, Verenigde Staten, 10 september 1983) was een Amerikaanse man, die, toen hij zijn hoogste gewicht van 635 kilogram had bereikt, de zwaarste man was die ooit geleefd heeft.

Hoe zwaar is de zwaarste vrouw van Nederland?

Manon (49) woog 176 kilo en is dit jaar de zwaarste vrouw in tv-programma Obese: 'Ik moést altijd eten' Altijd eten: bij hoofdpijn, bij stress, bij vermoeidheid. De Tienhovense Manon Smits (49) was er helemaal klaar mee. Ze is haar kinderen eeuwig dankbaar dat ze haar opgaven voor hetv RTL 4-programma Obese.

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

ASSEN - In Drenthe wonen relatief nog altijd de meeste dikke mensen van heel Nederland. Bijna 53 procent van de inwoners van Drenthe heeft overgewicht. En bijna 16 procent heeft zelfs ernstig overgewicht, oftewel obesitas.

Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?

En dat is: Utrecht. Dit blijkt tenminste uit onderzoek van marketingbureau Synovate en Holland Casino. Vrouwen uit de provincie Utrecht zijn volgens hun landgenoten het meest modebewust, kleden zich perfect voor verschillende gelegenheden én gedragen zich het charmantst.

Hoe zwaar is de lichtste mens?

Op haar dieptepunt woog ze nog maar 18 kilo. Maar: ze overleefde. Ze leefde jarenlang op water en broodkruimels. Daarmee bereikte ze een bizar gewichtrecord: de Engelse woog slechts 18 (!!!)

Wat is de zwaarste baby ooit?

De zwaarste baby die ooit via een natuurlijke manier ter wereld kwam, woog 10,2 kilo. Dat gebeurde in 1955 in Italië. Die baby staat in het Guinness Book of World Records.

Welk land minste overgewicht?

In Roemenië wonen de minste zware mensen, daar heeft slechts 9,4 procent van de mensen boven de 18 jaar obesitas. Nederland staat na Italië op de derde plaats van landen met de minste te zware mensen.

Wat is de hoogste BMI ooit?

Hij stierf 23 maanden later op 10 september 1983, op 41-jarige leeftijd. Op het moment van zijn dood woog hij 362 kilogram en had een BMI van 105,3.