:

Hoeveel vrouwen heeft James Bond gehad?

Inhoudsopgave:

 1. Hoeveel vrouwen heeft James Bond gehad?
 2. Wie speelde de rol van Bondgirl?
 3. Welke Nederlandse actrices speelden in James Bond films?
 4. Hoeveel James Bond films zijn er in totaal?
 5. Wie is het langst James Bond geweest?
 6. Wat is de echte naam van James Bond?
 7. Wie speelde de rol van Bond girl Honey Ryder in de eerste speelfilm van James Bond getiteld Dr No?
 8. Wat is de eerste James Bond film?
 9. Wie is de beste acteur van Nederland?
 10. Wat is de meest bekeken James Bond-film?
 11. Wat betekent M in James Bond?
 12. Wat is de kortste James Bond-film?
 13. Waar staat M voor bij James Bond?
 14. Waar staat Q voor bij James Bond?
 15. Wie is de allereerste James Bond?

Hoeveel vrouwen heeft James Bond gehad?

De acteur, die vorig jaar op 90-jarige leeftijd stierf, nam elke 54 minuten een nieuw meisje mee naar bed en vermaakte in totaal 13 vrouwen in de slaapkamer. Tijdens zijn zeven uitstapjes als 007 dronk hij 34 drankjes en doodde hij 68 mensen.

Wie speelde de rol van Bondgirl?

Een bondgirl is in de boeken en films over James Bond een verleidelijke, sexy vrouw met wie James Bond een liefdesrelatie onderhoudt. ... Lijst van bondgirls.

filmGoldenEye
bondgirlpersonageNatalya Simonova
actriceIzabella Scorupco
femme fatalepersonageXenia Onatopp
actriceFamke Janssen
In cacheVergelijkbaar

Welke Nederlandse actrices speelden in James Bond films?

Die acteurs zijn de Jeroen Krabbé, Famke Janssen en Daphne Deckers die in een tijdsbestek van tien jaar in de James Bond-films te zien waren. Krabbé en Janssen hadden grotere rollen, waar de rol van Deckers zich beperkte tot een paar seconden en twee zinnen.

Hoeveel James Bond films zijn er in totaal?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een James Bond -marathon houden kan nog weleens lastig worden, want er zijn maar liefst 27 films over het personage gemaakt. De eerste film naar de boeken van Ian Flemming, Dr. No, verscheen in 1962 en de laatste in 2021.

Wie is het langst James Bond geweest?

LONDEN - Daniel Craig bereikt deze week het punt dat hij het langst de rol van James Bond vertolkt. De 51-jarige acteur zal zijn voorgangers woensdag verslaan, dan vestigt hij met 4.527 dagen het record van de langst dienende 007. Dit meldt Daily Mail.

Wat is de echte naam van James Bond?

James Bond is een fictieve geheim agent (bekend als geheim agent 007) die werkt voor MI6, de Britse inlichtingendienst. ... James Bond (personage)

James Bond
James Bond-personage
RolHoofdpersonage/spion
ToetredingMI6 Royal Navy met de rang van respectievelijk special agent en kapitein-luitenant ter zee
Alias007

Wie speelde de rol van Bond girl Honey Ryder in de eerste speelfilm van James Bond getiteld Dr No?

In de film ontmoet James Bond Honey Ryder, de eerste Bond-girl. Deze rol werd gespeeld door Ursula Andress. En, Ursula Andress staat nog steeds bekend om haar scène waar ze de zee uitkomt: "Het is een mysterie.

Wat is de eerste James Bond film?

In 1962 kwam de eerste Bondfilm uit – Dr. No, met Sean Connery als Bond – wat het begin was van een van de succesvolste filmreeksen aller tijden.

Wie is de beste acteur van Nederland?

Nog niemand heeft er ooit van gehoord, maar Frank Lammers (50) uit Mierlo heeft hem gewonnen: de Septimius Award voor de beste Europese acteur. De prijs, een beeldje, werd voor het eerst uitgereikt.

Wat is de meest bekeken James Bond-film?

De best bezochte James Bond films in Nederland

Bezoek (x 1.000)
1.Goldfinger2.274
2.From Russia with Love2.207
3.Skyfall2.193
4.Spectre2.190

Wat betekent M in James Bond?

M is de titel en code voor de baas van James Bond, het fictieve hoofd van de Britse geheime dienst Secret Intelligence Service, beter bekend als MI6. Zowel in de romans als in de films wordt M bijgestaan door zijn persoonlijke secretaresse Miss Moneypenny en stafchef Bill Tanner.

Wat is de kortste James Bond-film?

het moet zijn dat een en ander hem erg reëel toescheen. Met 106 minuten is Quantum of Solace de kortste Bondfilm tot nu toe. Ironisch genoeg is het een direct vervolg op Casino Royale, dat na Spectre de langste Bondfilm tot nu toe is.

Waar staat M voor bij James Bond?

M is de titel en code voor de baas van James Bond, het fictieve hoofd van de Britse geheime dienst Secret Intelligence Service, beter bekend als MI6. Zowel in de romans als in de films wordt M bijgestaan door zijn persoonlijke secretaresse Miss Moneypenny en stafchef Bill Tanner.

Waar staat Q voor bij James Bond?

Q heeft concreet het initiaal toegewezen gekregen omdat hij de Quartermaster is. Dat is binnen militaire organisaties iemand die voor de voorraden zorgt. In de Bond-franchise zorgt hij in elk geval voor de meest bizarre snufjes en technologie.

Wie is de allereerste James Bond?

Vandaag precies 60 jaar geleden ging de eerste James Bond-film in première: 'Dr. No'. Hierin speelt de Schotse acteur Sean Connery de rol van James Bond. Met Sean Connery was Ian Fleming in eerste instantie niet blij.