:

Wat is de hoogste BMI ooit?

Inhoudsopgave:

 1. Wat is de hoogste BMI ooit?
 2. Wat is de dikste man van de hele wereld?
 3. Hoe zwaar is de dikste man van Nederland?
 4. Hoe zwaar is de zwaarste man?
 5. Waar wonen de dikste mensen in Nederland?
 6. Wat is de dikste vrouw ooit?
 7. Wie is de dikste vrouw van Nederland?
 8. Welk land heeft de dikste mensen?
 9. Welk land minste overgewicht?
 10. Hoeveel kilo is de zwaarste man?
 11. Wat is het zwaarste gewicht?
 12. Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?
 13. Wie is de mooiste van Nederland?
 14. Waar wonen de dikste mensen van de wereld?
 15. Hoe zwaar is het dikste kind ter wereld?

Wat is de hoogste BMI ooit?

Hij stierf 23 maanden later op 10 september 1983, op 41-jarige leeftijd. Op het moment van zijn dood woog hij 362 kilogram en had een BMI van 105,3. In cacheVergelijkbaar

Wat is de dikste man van de hele wereld?

De Mexicaanse Juan Pedro Franco (35) woog op zijn dieptepunt 595 kilo en kwam daarmee in het Guinness Book of Records. De morbide obese man woog in 20 kilo. Zijn veel te hoge gewicht kwam mede doordat hij al acht jaar lang in bed lag. In cache

Hoe zwaar is de dikste man van Nederland?

In Rotterdam is de dikste Nederlander maandagavond overleden. De 42-jarige André de Groot woog 350 kilogram. Hij stierf aan de gevolgen van longemfyseem. De man woog op zijn 16de al 120 kilo.

Hoe zwaar is de zwaarste man?

De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek.

Waar wonen de dikste mensen in Nederland?

ASSEN - In Drenthe wonen relatief nog altijd de meeste dikke mensen van heel Nederland. Bijna 53 procent van de inwoners van Drenthe heeft overgewicht. En bijna 16 procent heeft zelfs ernstig overgewicht, oftewel obesitas.

Wat is de dikste vrouw ooit?

Iman Ahmad Abdulati, een Egyptische van 36 jaar, weegt 500 kilogram en heeft al 25 jaar haar woning in Alexandrië niet verlaten. Het enige dat Iman doet, is in bed liggen. Ze kan zich namelijk niet verplaatsen en omdraaien vanwege haar omvang.

Wie is de dikste vrouw van Nederland?

De Tienhovense Manon Smits (49) was er helemaal klaar mee. Ze is haar kinderen eeuwig dankbaar dat ze haar opgaven voor hetv RTL 4-programma Obese.

Welk land heeft de dikste mensen?

De lijst van dikste landen ter wereld wordt (weinig verrassend) aangevoerd door de Verenigde Staten. Ongeveer 33 procent van de volwassen bevolking is er obees, een cijfer dat neerkomt op 78 miljoen mensen. China telt 46 miljoen dikke mensen waardoor 4,4 procent van de gehele bevolking te dik is.

Welk land minste overgewicht?

In Roemenië wonen de minste zware mensen, daar heeft slechts 9,4 procent van de mensen boven de 18 jaar obesitas. Nederland staat na Italië op de derde plaats van landen met de minste te zware mensen.

Hoeveel kilo is de zwaarste man?

De Mexicaan Juan Pedro Franco (33) is officieel nog steeds de dikste man ter wereld. Twee jaar geleden werd hij met een gewicht van maar liefst 595 kilogram opgenomen in het Guinness Recordboek. Intussen is hij al 250 kilogram afgevallen, want voor zijn grote droom moet alles wijken.

Wat is het zwaarste gewicht?

Lijst van zwaarste mensen

NaamLandHoogst behaalde massa (kilogram)
Carol YagerVerenigde Staten727 kg
Jon Brower MinnochVerenigde Staten635 kg
Khalid bin MohsenSaoedi-Arabië699 kg
Manuel UribeMexico597 kg

Waar wonen de mooiste vrouwen in Nederland?

En dat is: Utrecht. Dit blijkt tenminste uit onderzoek van marketingbureau Synovate en Holland Casino. Vrouwen uit de provincie Utrecht zijn volgens hun landgenoten het meest modebewust, kleden zich perfect voor verschillende gelegenheden én gedragen zich het charmantst.

Wie is de mooiste van Nederland?

De lezers van mannenblad FHM hebben Abbey Hoes verkozen tot mooiste vrouw van Nederland. De 28-jarige actrice staat daarmee bovenaan in de jaarlijks samengestelde FHM500. Abbey Hoes wint de FHM500 mooiste vrouw van Nederland 2022 award.

Waar wonen de dikste mensen van de wereld?

DEN HAAG - Het is een wereldrecord waar de 14.000 inwoners van Nauru niet blij mee zijn. Het ministaatje in het midden van de Stille Zuidzee, heeft procentueel de meeste dikke mensen van de wereld. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

Hoe zwaar is het dikste kind ter wereld?

192 kilogram woog Arya Permana op z'n zwaarst. De jongen uit Java in Indonesië sloeg dagelijks een zestal pakjes noedels, gebraden kip en een sloot frisdrank achterover. Als 10-jarige was hij zo obees dat Arya zich in een zwembad moest wassen, omdat een douchecel te klein geworden was.