:

Met wie heeft Marco Borsato seks gehad?

Inhoudsopgave:

 1. Met wie heeft Marco Borsato seks gehad?
 2. Wie beschuldigt Marco?
 3. Waarvan wordt Borsato beschuldigd?
 4. Wat hebben Ali en Marco gedaan?
 5. Met wie is Marco Borsato allemaal vreemd gegaan?
 6. Waar is Borsato gebleven?
 7. Hoeveel aanklachten tegen Marco Borsato?
 8. Wie klaagt Ali B aan?
 9. Wie is de nieuwe vriendin van Marco Borsato?
 10. Wat is het vermogen van Marco Borsato?
 11. Hoe rijk is Borsato?
 12. Wat deed Marco Borsato verkeerd?
 13. Wat zijn de geruchten over Marco Borsato?
 14. Hoe weet ik of er aangifte is gedaan?
 15. Waarom ontkent Ali B?

Met wie heeft Marco Borsato seks gehad?

Daarin zijn de afgelopen jaren deuken gekomen omdat hij vreemdging.” Borsato bedroog zijn vrouw Leontine (53) met zijn pianiste Iris Hond (34). In cache

Wie beschuldigt Marco?

Ali B werd onder meer beschuldigd van verkrachting en aanranding, Marco Borsato van betasting, ook van minderjarige meisjes, en Jeroen Rietbergen van betasting en het versturen van dickpics.

Waarvan wordt Borsato beschuldigd?

Meest gezocht. Zanger Marco Borsato kondigde vorige week aan een onderzoek te willen van het Openbaar Ministerie naar alle aantijgingen tegen hem over mogelijk ongepast gedrag. Nu wordt de zanger door middel van een aangifte beschuldigd van seksueel grensoverschrijdende gedrag. Wat is er precies aan de hand?

Wat hebben Ali en Marco gedaan?

Beide heren worden beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag. Marco wordt er zelfs van beschuldigd zich ongepast te hebben gedragen bij ten minste twee minderjarige meisjes. Bij Ali zou in één geval zelfs sprake zijn geweest van verkrachting. Tegen beiden is inmiddels aangifte gedaan.

Met wie is Marco Borsato allemaal vreemd gegaan?

In 2019 gaf Marco toe dat hij Leontine jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Waar is Borsato gebleven?

Marco verstopt zich al maandenlang in zijn woning in Alkmaar. En hoewel er eerder deze week door weekblad Privé werd gemeld dat de zanger op de motor vertrokken is naar Italië, blijkt hij zich nog altijd schuil te houden in zijn woning in Alkmaar, waar hij alleen de deur opendoet voor zijn kinderen.

Hoeveel aanklachten tegen Marco Borsato?

Marco Borsato heeft aangifte gedaan tegen de vrouw van 22 die aangifte tegen hem deed wegens "onzedelijke betastingen". Borsato klaagt haar aan voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Wie klaagt Ali B aan?

Ook Ellen ten Damme beschuldigt Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Na deelnemers aan The Voice beschuldigt nu ook Ellen ten Damme rapper Ali B van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De 54-jarige zangeres heeft daar recent een verklaring over afgelegd bij de politie.

Wie is de nieuwe vriendin van Marco Borsato?

Leontine Ruiters is verliefd op multimiljonair John Huiberts en iedereen mag het inmiddels weten. De twee hebben het hartstikke gezellig samen.

Wat is het vermogen van Marco Borsato?

Gezien de bezittingen en de inkomsten van de zanger, wordt het huidige vermogen van Marco Borsato in 2021 geschat op een totaal van €8 miljoen.

Hoe rijk is Borsato?

Gezien de bezittingen en de inkomsten van de zanger, wordt het huidige vermogen van Marco Borsato in 2021 geschat op een totaal van €8 miljoen.

Wat deed Marco Borsato verkeerd?

De Telegraaf meldt dat Marco in de periode na haar vaders overlijden vaak op bezoek kwam en toen ook handtastelijk was, zo blijkt uit de aangifte. De vrouw verklaart dat Marco meermaals aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde.

Wat zijn de geruchten over Marco Borsato?

'Reeds medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

Hoe weet ik of er aangifte is gedaan?

Aangiftes van diefstal, vernieling of zakkenrollen volgt u via Mijn Politie. Dat is de persoonlijke, vertrouwde online omgeving van de politie. Als u inlogt op Mijn politie ziet u de laatste stand van zaken van uw aangifte.

Waarom ontkent Ali B?

Ali B ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag tegenover Ellen ten Damme uit Roden. Dat laat de rapper weten in zijn Instagram Stories als reactie op het verhaal dat de in Roden opgegroeide zangeres gisteravond deelde in het NPO 2-programma De Geknipte Gast.